25 Ekim 2011 Salı

ACCESS THE BARS SINIFLARI

Realitelerimizin ne kadarı yargılardan programlamalardan oluşuyor? Access Bilinçlilik Sistemi’nin dinamik araçlarını kullanarak size ait olmayan her şeyi bırakır, kendiniz olur, değiştirmek istediğiniz her şeyi değiştirerek farklı olasılıklara kapı açarsınız.
Realitenizi farkındalıkla yaptığınız seçimlerle yeniden yaratmaya hazır mısınız?



ACCESS THE BARS

Access Bilinçlilik Sistemi’nin başlangıç çalışmasıdır. Başımızda yaşamımızın farklı yönleriyle bağlantı halinde olan 32 enerji noktası vardır,  bu noktalar “The Bars” olarak adlandırılmaktadır. Bu noktalar düşünceler, fikirler, davranışlar, kararlar ve inançlar gibi sahip olduğumuz her konuda elektromanyetik bileşenler depo ederler. Örneğin para konusunda önem verdiğiniz her düşünce para olarak adlandırılan noktada depolanmaktadır.
Bu noktalara yapılan yumuşak dokunuşlarla noktada kilitlenmiş enerji temizlenir ve yaşamımızda bu konuyla ilgili sabit bakış açılarınızdan kurtulursunuz. Bu noktalarda kilitli kalan her düşünce, fikir, davranış, karar veya inançlar kilitli enerjiyi daha da güçlendirerek bu alandaki tüm değişim kapasitenizi kısıtlar. Kilitli bu enerjinin değişimi için en basit ve kolay yöntem kilit noktalarına (Bars) dokunmaktır. Bu dokunuşlar yaşamınızda pek çok şeyi kolaylıkla değiştirecektir.

Bars Sınıflarında bilinçaltı temizlenmesiyle ilgili Sözel Süreçleri deneyimliyor ve başımızda yer alan 32 Enerjetik Noktanın yerlerini farklı görsel yöntemler kullanarak öğreniyoruz ve çok eğleniyoruz.


Yer: İstanbul Kalamış

Tarih: 30.10.2011 Pazar

Saat: 10:30— 18:00





Daha detaylı bilgi ve kayıt için e-posta ile ya da 0532 732 4861 no.lu cep telefonumdan bana ulaşabilirsiniz.

Bundan daha iyi nasıl olur?

Bilince Erişim
Canan



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder