25 Temmuz 2011 Pazartesi

Eğer yaşamını kolaylıkla yaratman mümkün olsa idi bunu yapar mıydın?



Eğer yaşamını yaratmak için hedefler tayin etmeden ve plansız olarak, magazin fotograflarından kesip yapıştırılarak yapılan vizyon tabloları veya sonu gelmeyen onaylamalar olmaksızın yeni ve çok daha kolay bir yöntem olsaydı ilginizi çekermiydi?

Access Consciousness kurucusu ve çok satar kitapların yazarı Gary Douglas’a göre daha kolay bir yol var. G. Douglas iş, para, ilişkiler ve beden konularında 20 yıldan fazla bir süredir dünyanın hemen her bölgesinde bireysel ve grup çalışmaları yapmaktadır.
Kendi yaşamınızı yaratmak tıpkı havayı üflemek, çiçek tozlarının esintide uçuşması yanağınıza bir tüyün konması gibi kolay ve hafif olmalı. Henüz G. Douglas’ın bildiklerini bilmiyorsunuz.
Evren şu ana kadar düşünebildiğinizden çok daha şahane neticeler verecek kaynaklara sahiptir.

G. Douglas bütün o denenmiş ve doğrudur türü yeni akım gösterge stratejilerinin gerçekten nelerin mümkün olabileceğinden çok daha azını ifade ettiğini belirtmiştir. Çünkü bunlar mümkün olan en iyi sonucun alındığı sanılan kararlar ve yargılamalara dayanmaktadırlar. İşte bu kararlar ve yargılamalar aslında nelerin ortaya çıkabileceğini kısıtlamaktadırlar.

G. Douglas yaşamınızı daha kolay, daha hafif, daha hızlı bir şekilde yaratmanın olanakları kullanmakla mümkün olduğunu söylemektedir. Olanaklar, neyin en iyi olduğu konusunda alınan kararlar ve yapılan yargılamalar yerine soruda kalmakla ortaya çıkmaktadır. Yargılamak yerine olanakları kullanarak yaşamınızı yaratmanın dört ögesi vardır: olasılıklar, katkı, seçim ve soru.
Bu dört ögeyede soru sorularak ulaşılabilir.  Olanakları sizin için işe yarar hale getirecek sorulardan bazıları:
  • Burada hangi seçimlerim var?
  • Daha başka ne mümkün olabilir?
  • Hangi katkıyı verip, hangi katkıyı alıp kabul edebilirim?
  • Daha başka hangi soruları sorabilirim?

Bu soruları sormak daha fazla olanaklar yaratır çünkü onlar size yardımcı olmak üzere evrenin kaynakları arasında kaydolmuşlardır. Bir hedef seçtiğinizde hedef, sizin hayal edebildiğiniz le sınırlı kalır ki bu da sadece hayal edebildiğiniz kadarını içine alacaktır. Evren çok daha şahane sonuçlar yaratmak için sizin düşünemeyeceğiniz, hayal bile edemeyeceğiniz kaynaklara sahiptir.

Kendi gerçeğiniz, Matrix filminin kişisel versiyonunda olabileceği gibi işe yaraması için sürekli denemeye devam ettiğiniz şeydir.

G. Douglas “ Eğer istediğiniz bir şeyi elde etmek için herhangi bir şeyden vazgeçmeniz gerektiğini düşünüyorsanız tekrar düşünün” der. “ Bu herhangi bir şeyden vazgeçmekle ilgili değildir. Bu farklı bir gerçek elde etmek için kendi gerçeğinize ilave yapmakla ilgilidir.”

Kendi gerçeğin, Matrix filminin kişisel versiyonunda olabileceği gibi işe yaraması için sürekli denemeye devam ettiğiniz şeydir, hani o kırmızı hapı seçmek için sorulan soruya benzer soruları sorduğunuz yer. Sorular sizi kısıtlı gerçeğin dışına taşır, görünen odur ki çok daha fazlasının olası olduğu yer kendi içimizde hazırdır.

Hangi gerçeği seçmek isterdiniz?





Tüm yaşam size kolayca, neşeyle ve ihtişamıyla gelir.

Canan


Bu yazı Access Consciousness resmi blog sayfasından sadeleştirilerek Türkçeye çevrilmiştir. Yazının orjinali için http://access-consciousness-blog.com/2011/04/if-it-were-possible-to-create-your-life-from-ease-would-you-do-it/ linkini kullanabilirsiniz.

Dear reader,

This article has been taken from Access Consciousness Official Blog page and translated into Turkish. If you like to read original article please click the link http://access-consciousness-blog.com/2011/04/if-it-were-possible-to-create-your-life-from-ease-would-you-do-it/

All of life comes to us with ease, joy and glory.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder