5 Haziran 2012 Salı

Nasıl Para Olunur?


NASIL PARA OLUNUR?
Paraya verdiğiniz bakış açıları haricinde sizinle para arasında fark yoktur. Ve siz paraya bakış açıları veriyorsunuz. Çünkü başkalarının bakış açılarını benimsediniz. Eğer finansal durumunuzu değiştirecekseniz, hayatınızda para olan şeyi değiştireceksiniz. Olduğunuz şeyi , sahip olacağınız şeyi OL malısınız. Sizde, içinizde olmayan bir şeye hiç sahip olamazsınız. Parayı eğer varlığınızın dışındaki yerlerde görürseniz, ona hiç sahip olamazsınız.ve sizin bakış açınıza göre asla yeterince para olmaz..

PARA OLMAYA GÖNÜLLÜ MÜSÜNÜZ ??


Yer: İstanbul Kalamış

Tarih:09.06.2012 Cumartesi

Saat:12:00— 16:00





Daha detaylı bilgi için cananbekdik@hotmail.com e-posta adresinden veya 0216 336 2527 begin_of_the_skype_highlighting            0216 336 2527      end_of_the_skype_highlighting ya da 0532 732 4861 begin_of_the_skype_highlighting            0532 732 4861      end_of_the_skype_highlighting no.lu telefonları kullanarak temas kurabilirsiniz.

Bundan daha iyi nasıl olur?
Canan

Access The Bars


ACCESS THE BARS
Bars Seansları herhangi bir yaşamdan bu yana beynimizde elektriksel olarak depo edilen tüm sanıları, düşünceleri, hisleri, duyguları, kararları ve yargılamaları  serbest bırakmanıza yardımcı olmak üzere başımız üzerinde yer alan 32 enerjetik noktaya parmak uçlarıyla hafifçe tutularak yapılan bir uygulamadır. Serbest bırakma “Bars” adı verilen noktalara dokunulduğunda başlar ve tabiri caizse milyonlarca yılın birikimi çöpler atılır.
Tıpkı geceleyin evinizde bir odaya girerken ışığı yakmanız gibi düğmeye bastığınızda elektrik devresi nasıl kapanıp elektrikler yanıyorsa bu 32 noktaya temas edildiğinde de aynı şekilde ışıklarınızın yanmasına neden olur. Evrenin enerjisi kullanımınıza hazır hale geçer.
ACCESS THE BARS SINIFLARI
“ The Bars “ Access Bilinçlilik Sistemi’nin başlangıç çalışmasıdır.
Realitelerimizin ne kadarı yargılardan programlamalardan oluşuyor? Access Bilinçlilik Sistemi’nin dinamik araçlarını kullanarak size ait olmayan her şeyi bırakır, kendiniz olur, değiştirmek istediğiniz her şeyi değiştirerek farklı olasılıklara kapı açarsınız.
Realitenizi farkındalıkla yaptığınız seçimlerle yeniden yaratmaya hazır mısınız?
Bars Sınıflarında bilinçaltı temizlenmesiyle ilgili Sözel Süreçleri deneyimliyor ve başımızda yer alan 32 Enerjetik Noktanın yerlerini farklı görsel yöntemler kullanarak öğreniyoruz ve çok eğleniyoruz.



Yer: Kalamış / İstanbul
Tarih: 08. 06. 2012 / Cuma
Saat:  10:00— 18:00


Daha detaylı bilgi için cananbekdik@hotmail.com adresinden e-posta ile veya 0216 336 2527 ya da 0532 732 4861 no.lu telefonları kullanarak temas kurabilirsiniz.

Tüm yaşam bize kolayca, neşeyle ve ihtişamla gelir.

Canan


1 Haziran 2012 Cuma

Access Beden Sınıfları


Bedenlerimiz bize asla yalan söylemez. Bedenimiz bir farkındalık kaynağıdır. Eğer onu dinlersek ihtiyacımız olan tüm farkındalıkları bize gösterecektir. Bize sürekli hediye veren, farkında lığa katkıdır.
Beden prosesleri son derece basit ve uygulaması çok kolay enerji çalışmalarıdır. Çocuklar dahi kolaylıkla uygulayabilir. Zaten gerçek şu ki, ileri derece bir eğitime gerek duymadan herkesin kendini ve bir başkasını iyileştirme kapasitesi vardır. Gereken tek şey an da var olma gönüllülüğü, bedenlere dokunma ve bedenden gelen  geri bildirimleri algılamaktır. Bundan daha iyi ne olabilir?

Access in Beden Çalışmaları içinde yer alan
1– Tüm Üretken Seksüel Enerjilerin Onarımı.
2— Bedenlerin Homeopatic Oluşumunun Onarımı. (Bu çalışma Sedef ve Artrit içinde faydalı bir çalışmadır…)
Benimle bu seminere eğlenmeye gelin. Önce kendi bedeninizle sonra diğer bedenlerle çok farklı bir iletişim yolu keşfedin.

Yer: Kalamış / İstanbul
Tarih: 04.06.2012—Pazartesi
Saat: 10:00—17:00

Daha detaylı bilgi için cananbekdik@hotmail.com adresinden veya 0216 336 2527 veya 0532 732 4861 no.lu telefonlardan bana ulaşabilirsiniz.
Bundan daha iyi nasıl olur?
Canan